top of page

KERKVERSIERING

Fleur je kerk !

Trouwen? Dat doe ik maar 1 keer! Gelukkig maar, maar dat wil ook zeggen dat je geen ervaring hebt in het aankleden van de kerk. Daar zijn we wél specialist in. We hebben meer dan 300 bruidsparen geholpen met de opbouw van hun droomscenario en hebben meer dan 1000 uren ervaring in de praktijk. Wij weten dus perfect wat je nodig hebt. Wij zorgen voor de voorbereiding én de uitvoering, alles volledig in de gewenste stijl van onze bruidsparen. 

Wat heb je nodig?

We raden je aan om in de kleur wit te werken, want wit contrasteert heel mooi met een grijsgrauwe kerk. Reken het aantal meters die je nodig hebt voor de loper en bestel deze hier. Plaats 2 witte zuilen aan de ingang met 2 mooie boeketten. In bloemen kan je de kleuren kiezen, van wit, pastelkleuren tot dieprood. 

Hoe gaan we te werk? 

U reserveert de materialen die u wenst en wij stellen een offerte op. Na goedkeuring vragen wij een aanbetaling van 50%. 

Op de dag van uw huwelijk, staan wij klaar voor de opbouw van alle gereserveerde materialen. We zorgen dat we 1 uur voor aanvang klaar zijn met de styling en blijven ter plaatse voor de afbouw van zodra de huwelijksviering afgelopen is. We bouwen terug af, laden alles netjes in de wagen en vertrekken stilletjes huiswaarts. Prijzen vanaf 850€ excl btw. 

Voor de bloemen op tafel geven we nog steeds de voorkeur aan echte bloemen. Maar we hebben wel prachtige zijdebloemen voor het schikken van grote bloemstukken of backdrops. 

IN CIJFERS
1000 uur praktijkervaring
keuze uit 500 unieke decoratiestukken
  • Facebook
  • Instagram
> 12.000 zijn reeds fan!
MAAK UW AFSPRAAK
bottom of page