WEDDING STYLING

More quality for your wedding day.

Trouwen? Dat doe ik maar 1 keer! Gelukkig maar, maar dat wil ook zeggen dat je T O T A A L geen ervaring hebt in het aankleden van jouw feestlocatie. Daar zijn wij nu wél specialist in. We hebben meer dan 300 bruidsparen geholpen met de opbouw van hun droomscenario en hebben meer dan 1000 uren ervaring in de praktijk. Wij weten dus perfect wat je nodig hebt. Wij zorgen voor de voorbereiding én de uitvoering, alles volledig in de gewenste stijl van onze bruidsparen. 

Let's Style Your Table!

We nodigen al onze klanten uit in ons magazijn en organiseren enkele try-outs van tafeldecoratie. We kiezen een tafel, rond of rechthoek, we kiezen het kleur van het linnen en de stoelen. Dan nemen we alles wat mooi is uit de geëtaleerde rekken en gaan mixen tot we het gewenste resultaat bekomen. Zo heb je op voorhand reeds een mooi overzicht van hoe jouw tafels er uit gaan zien op jouw feest. Het is efficiënt, het is snel en overtuigend! Dus maak snel een afspraak via mail en Let's Style Your Table!

Stijlvol en Authentiek

We vinden het belangrijk om elk feest stijlvol aan te kleden. Ons advies omtrent stijlvolle huwelijksdecoratie is een gevolg van jarenlange praktijkervaring in de huwelijkssector. Zo maken wij nooit gebruik van ballonnen of plastiek feestmateriaal maar zijn onze producten uit authentieke materialen vervaardigd en tot in de perfectie afgewerkt. We werken steeds met eenzelfde kleurpatroon en een rode draad doorheen het feest. 

Ervaring in verschillende stijlen

Of u nu een vintage huwelijk wenst of een luxueus feest overgoten met goudaccenten. Wij staan gekend voor onze flexibiliteit en kennis. Doordat wij niet vasthangen aan 1 stijl kan u bij ons terecht voor jouw persoonlijke visie en joúw droomhuwelijk.

Groot magazijn

We zijn in 2012 gestart met een eigen collectie aan verhuurartikelen omdat we vonden dat degelijk en kwalitatief decoratiemateriaal niet te vinden was in België.  Wij beschikken over een magazijn van honderden m², vol uniek en stijlvol verhuurmateriaal. Dat maakt het voor u gemakkelijker een keuze te maken én u kan alle materialen dat u nodig heeft op 1 plek bestellen. Alle artikelen staan ook online met vermelding van de huurprijs. 

Bloemendecoratie

Omdat wij vinden dat ook de bloemen een geheel vormen met de algemene styling, zorgen wij voor de volledige styling van de tafeldecoratie, de corsages, enkele eyecatchers en het bruidsboeket. Wij werken met de mooiste leveranciers, welke jullie kunnen vinden in de database van www.huwelijksleveranciers.be

Open communicatie

Als bruid en/of bruidegom is uw visie en mening heel belangrijk voor ons. We streven naar een open communicatie waarin u al uw dromen en wensen kan toelichten zodat wij voor u een exclusief, uniek en onvergetelijk trouwfeest kunnen vorm geven. Wij kunnen uw feest bespreken via Skype, telefoon, mail of op afspraak. Voor deze speciale besprekingen zitten we samen rond een 3-meterlange eiken vergadertafel voorzien van koffie, koekjes of champagne en bespreken we jouw droomhuwelijk tot in detail. 

Please reload

DECORATIEVERHUUR IN CIJFERS.

1000 uur praktijkervaring
> 2000 stoelen
  • Facebook
  • Instagram
500 unieke decoratiestukken
> 12.000 zijn reeds fan!

LAST BUT DEFINITELY NOT LEAST.

 

Een trouwfeest organiseren is een delicaat gebeuren want elk trouwfeest vergt heel wat voorbereiding, onderbouw en nazorg. 

Met ons ruim aanbod en meer dan 1000 uur praktijkervaring kan u alvast het onderdeel styling en huwelijksdecoratie afvinken van uw lijst.

 

We kunnen reeds honderden referenties voorleggen en we werken voor de beste weddingplanners van België. 

Bovendien zorgt onze snelle service voor een efficiënte opvolging en een stressloze voorbereiding.

Als bruid weet u natuurlijk het best hoe belangrijk het is om met de juiste leverancier in zee te gaan

Boek vandaag nog je datum en stuur jouw aanvraag door, want door onze persoonlijke aanpak zijn de plaatsen beperkt

Wenst u een styliste te spreken? Contacteer ons voor een afspraak.

Als enige verhuurbedrijf in België stellen wij ons magazijn open voor klanten. Kom gerust langs wanneer het u past (op afspraak).

Folllow us

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

© Sinds 2012 - Privacyverklaring

Contact us

0032 (0)53 42 86 96 - 0032 (0)495 28 60 10

info@decoratieverhuur.be