top of page

WEDDING STYLING

Heb je geen ervaring in het decoreren van een feestlocatie? Dan kan je best wel wat hulp gebruiken met de styling van jouw feest of ceremonie. We hebben intussen meer dan 500 bruidsparen geholpen met de styling en opbouw van hun ceremonie. We hebben meer ervaring in de praktijk dan andere verhuurbedrijven. We weten perfect wat je nodig hebt (en wat niet) om jouw stijl te creëren. 

Wat is het verschil tussen een wedding planner en een wedding styliste? Een wedding planner managed de volledige trouwdag, van kerkelijk of burgerlijk huwelijk tot de deejay. Een styliste focust zich op de look en feel van een feest. En hierin verschilt ook het kostenplaatje. 

Let's Style Your Table!

We nodigen je uit in ons magazijn en organiseren enkele try-outs. We zijn het enige verhuurbedrijf in België dat de decoratiematerialen laat zien op etalagerekken. Zo heb je niet alleen een mooi overzicht van wat beschikbaar is maar kan je ook de kwaliteit van onze huurmaterialen zien.

We kiezen een tafel, rond of rechthoek, we kiezen het kleur van het linnen en de bijhorende stoelen. Dan nemen we alles wat je mooi vindt van huwelijksdecoratie en gaan mixen tot we het gewenste resultaat bekomen. Zo heb je op voorhand een mooi overzicht van hoe jouw tafels eruit zien op jouw feest. Het is efficiënt, het is snel en het neemt al jouw zorgen weg. Maak een afspraak via e-mail en Let's Style Your Table!

Stijlvol en Authentiek

We vinden het belangrijk om jouw feest stijlvol aan te kleden. Ons advies omtrent stijlvolle huwelijksdecoratie is een gevolg van jarenlange ervaring op trouwfeesten. Zo zijn onze producten uit authentieke materialen vervaardigd en tot in de perfectie afgewerkt. We werken steeds met eenzelfde kleurpatroon en een rode draad doorheen het feest. 

Ervaring in verschillende stijlen

Of je nu een vintage of bohemian styled huwelijksfeest wenst of een luxueus feest overgoten met goudaccenten. We staan gekend voor onze flexibiliteit en kennis. Doordat we niet vasthangen aan 1 stijl kan je bij ons terecht voor jouw persoonlijke visie en joúw droomhuwelijk.

Groot magazijn

We zijn in 2012 gestart met een eigen collectie aan verhuurartikelen omdat men vond dat degelijk en kwalitatief decoratiemateriaal niet te vinden was in België.  We beschikken over een magazijn van honderden m², vol uniek en stijlvol verhuurmateriaal. Dat maakt het voor jou gemakkelijker een keuze te maken én je kan alle materialen dat je nodig hebt op één plek bestellen. Alle artikelen staan online met vermelding van de huurprijs. 

Bloemendecoratie

Omdat we vinden dat bloemen een geheel vormen met de algemene styling, zorgen we voor de volledige styling van de tafeldecoratie, de corsages, de eyecatchers en het bruidsboeket. 

Open communicatie

Als bruid en/of bruidegom is uw visie en mening heel belangrijk voor ons. We streven naar een open communicatie waarin u al uw dromen en wensen kan toelichten zodat we voor u een exclusief, uniek en onvergetelijk trouwfeest kunnen vorm geven. We kunnen uw feest bespreken via Skype, telefoon, mail of op afspraak. Voor deze bespreking zitten we samen rond de vergadertafel voorzien van koffie, koekjes of champagne en bespreken we jouw droomhuwelijk tot in detail. U gaat naat huis met een duidelijke visie.

Please reload

DECORATIEVERHUUR IN CIJFERS.

1000 uur praktijkervaring
> 2000 stoelen
  • Facebook
  • Instagram
500 unieke decoratiestukken
> 12.000 volgers
bottom of page